Îmbrăcăminte pentru copii din Republica Moldova. Donațiile au fost colectate în urma lansării Proiectului „Banca de haine” 

Misiunea socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a lansat anul trecut un proiect colectare publică de bunuri intitulat Banca de haine. Prin intermediul acestuia au primit haine și încălțăminte 18 copii, cu vârsta cuprinsă între 2 și 16 ani, care aparțin unor familii cu posibilități materiale limitate din satul Varnița, raionul Anenii Noi, Republica Moldova, informează Ziarul Lumina.

Din luna iulie a anului 2016 şi până în prezent au fost colectate peste 45 de tone de haine care periodic, în baza unei solicitări către Centrul de Resurse, sunt distribuite persoanelor din familii social-vulnerabile. În total, peste 7 tone de haine au reușit să aducă căldura în viața persoanelor cu nevoi materiale, iar ultimele donații au ajuns în satul Varnița, raionul Anenii Noi, a declarat Igor Belei, director Misiunea socială „Diaconia”.

Diaconia îndeamnă oamenii care vor să facă o donație să respecte câteva reguli: hainele trebuie să fie curate și îngrijite, să fie lucruri și bunuri ce pot fi donate și utilizate cu demnitate, donațiile trebuie depozitate în pungi. Donațiile pot consta în haine, încălțăminte, jucării, lenjerie de pat.
Diaconia

Comentarii Facebook


Știri recente