Îmbrăcăminte de iarnă pentru 43 de copii dintr-un sat ilfovean, cu ajutorul Voluntarilor de la Paraclisul CMN

43 de copii din localitatea Bobești, Glina, județul Ilfov au primit în perioada Crăciunului prin intermediul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) încalțăminte și îmbrăcăminte de iarnă în valoare de 6.000 lei.

„Valoarea în sine a cadourilor primite este multiplicată de bucuria acestor copii. Mulți dintre ei provin din familii mai puțin înstărite, iar faptul că nu au fost uitați este unul dintre cele mai frumoase sensuri pe care le pot regăsi în preajma sărbătorii Nașterii Domnului”, a declarat preotul Mihai Miron, de la Parohia ilfoveană Bobești.

Darurile au fost achiziționate cu sprijinul Apa Nova.

„Cu sprijinul Apa Nova București am reușit să aducem o bucurie de Crăciun unui număr de 43 de copii din parohia Bobești cu: încălțări, polare, căciuli și șosete termice. Este un gest mic față de nevoile copiilor din această zonă a județului Ilfov”, a precizat voluntarul Alina Scurtu Jiga, care a amintit că a aflat de situația materială a familiilor din aceste zone în ediții anterioare ale altor proiecte precum: „Rămâneți în școală” și „Prevenție și Educație pentru sănătate”.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

Foto credit: iStock

Comentarii Facebook


Știri recente