Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam, la Galați

Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam, aflată în tradiționalul pelerinaj de două săptămâni în parohiile din Arhiepiscopia Dunării de Jos, a fost adusă, astăzi, 5 august 2013, la Galați. În cursul dimineții, icoana a fost întâmpinată la bisericile „Înălțarea Domnului” și „Sfânta Cruce”.

În jurul prânzului s-a aflat între credincioșii de la biserica „Sfinții Daniil și Ioan Iacob de la Neamț”, de unde a fost purtată la biserica „Sfântul Dumitru” și apoi în Parohia „Sfântul Ștefan cel Mare”. Spre seară, icoana făcătoare de minuni va putea fi cinstită în Parohia Mavromol, unde se va săvârși slujba Vecerniei pentru sărbătoarea Schimbării la Față. De acolo, preoții și credincioșii gălățeni vor porni spre Biserica Precista, pe malul Dunării, unde icoana va rămâne peste noapte.

Mâine seară, aceasta va fi dusă la Biserica „Sfânta Ana” din Galați, după cum aflăm de la Radio TRINITAS.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…