IBMO vă pune la dispoziție o nouă ediție a Ceaslovului Mic

Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodox (IBMO) a publicat recent o nouă ediție a Ceaslovului Mic.

Ediția 2019 a acestui „îndrumar de rugăciune pentru clerici, monahi și credincioși mireni” cuprinde pe lângă diverse rugăciuni, rânduieli și slujbe, canoane, acatiste și paraclise și sinaxarul peste tot anul cu troparele și condacele sărbătorilor mai importante.

Ceaslovul Mic este legat într-o copertă rezistentă, compact, ilustrat cu imagini color, diortosit și completat. Poate fi util atât pentru oficierea celor șapte laude în cultul public, cât și în rugăciunea particulară.

„Prin rugăciunile și slujbele din Ceaslov, Biserica urmărește sfințirea timpului, aducând în fiecare zi laude lui Dumnezeu Cel Unul Sfânt, asemenea cetelor îngerești”, explică Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

„Ceaslovul este o comoară spirituală care, prin cadența sau ritmul rugăciunilor zilnice, orientează viața omului pe pământ spre lumina sau bucuria cerească a vieții veșnice din Împărăția Preasfintei Treimi”, spune Preafericirea Sa.

Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărţilor Bisericeşti

Comentarii Facebook


Știri recente