Iași: O parohie mică de la sat face eforturi să ofere o zi de vacanță celor 20 de copii din comunitate

O parohie de numai 40 de familii din Iași a inițiat o campanie de donații pentru a le oferi copiilor din comunitate o zi de vacanță.

Prin invitația „Donează o zi de vacanță unui copil din Curagău”, comunitatea parohială din comuna Comarna speră să le ofere celor 20 de copii din sat o zi de neuitat în stațiunea Durău.

Pentru un copil este necesară o donație de 200 de lei. Suma acoperă cheltuielile de transport, accesul la un parc de aventură, suveniruri, masă și alte mici surprize.

„Vrem ca vara să nu treacă fără ca cei mici din satul Curagău să se bucure de ea! Ne vom deplasa cu microbuzul și vom petrece o zi întreagă bucurându-ne de parcul de aventură din stațiune, liniștea mănăstirii și frumusețea naturală a traseelor de munte”, a declarat Preotul Paroh Dragoș Bălinișteanu pentru Doxologia.

Cei care doresc să doneze o zi de vacanță unui copil din satul Curagău o pot face prin donații în contul parohiei: RO52CECEIS1030RON1123451, deschis la CEC Bank. Titular: Parohia Sfântul Ioan Botezătorul, CUI: 25692560 (cu Mențiunea „Zi de vacanță”)

Contact: 0745317555 – pr. paroh Dragoș Balinișteanu

Foto credit: Doxologia / Bogdan Bulgariu

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente