Hramul parohiilor ortodoxe române din Copenhaga și Aalborg, Danemarca

Duminică, 20 noiembrie 2011, când este sărbătorit în Biserica Ortodoxă Sfântul Cuvios Grigorie Decapolitul, Preasfințitul Episcop Macarie al Europei de Nord va săvârși Sfânta Liturghie, cu prilejul hramului, în parohia ortodoxă română din Copenhaga, Danemarca.

Luni, 21 noiembrie 2011, de praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului, Preasfințitul Episcop Macarie al Europei de Nord va săvârși Sfânta Liturghie în nordul Danemarcei, în parohia ortodoxă română din orașul Aalborg, care își va sărbători hramul.

Preoții și credincioșii acestor comunități euharistice, reuniți în jurul arhiereului, vor avea bucuria de a participa la programele pastorale și catehetice, încununate de Taina Sfintei Liturghii, ca semn al comuniunii lucrătoare. Cu acest prilej Preasfințitul Episcop Macarie va avea o întâlnire și cu tinerii Centrului de Tineret Sfântul Voievod Ștefan cel Mare pentru a stabili programul și locul adunării generale a tinerilor ortodocși români din Episcopiei Ortodoxă Română a Europei de Nord, care se va organiza anul viitor în Danemarca.

Comentarii Facebook


Știri recente