Haine de iarnă pentru copiii familiilor sinistrate din judeţul Galaţi, oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos

Programele social-filantropice demarate de Arhiepiscopia Dunării de Jos pentru ajutorarea familiilor sinistrate din centrul judeţului Galaţi au continuat, după cum ne-a precizat Pr. Gabriel Molocea, Consilier misionar și mass-media al Eparhiei.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, preoţii din parohiile Slobozia Conachi şi Izvoarele au organizat o primă etapă de achiziţie a unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru 70 de copii din cei 210 sinistraţi.

În acest context, în după-amiaza zilei de 17 octombrie 2016 copiii au fost aduşi la câteva centre comerciale din Galaţi unde, din suma de 50.000 lei oferită de Arhiepiscopia Dunării de Jos, le-au fost procurate haine şi încălţăminte pentru sezonul rece.

Pentru ceilalţi copii vor fi achiziționate haine în cursul zilelor următoare, după o programe prealabilă.

În tot acest timp, în parohiile sinistrate continuă programele de întrajutorare, preoţii şi credincioşii asigurând hrană caldă şi alte produse alimentare necesare celor ce se află în situaţii limită.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Parohia din Orbassano va avea o biserică de zid

Arhiereul vicar Atanasie de Bogdania a sfinţit sâmbătă piatra de temelie pentru viitoarea biserică din zid a parohiei româneşti din Orbassano, informează Episcopia Italiei. Lăcaşul de cult va fi închinat Sfântului Emilian din Durostorum. „Fiecare…