Grupul Coral Credo al Episcopiei Europei de Nord va concerta de Florii în orașele Jönköping și Göteborg din Suedia

Cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Macarie al Europei de Nord, sâmbătă, 16 aprilie 2011, în ajunul Duminicii a VI-a din Post, a Floriilor, Grupul Coral „Credo” al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, va susține un concert de Florii în orașele Jönköping și Göteborg din Suedia, informează Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord. În cadrul programului vor fi interpretate piese muzicale specifice perioadei Postului Mare și praznicului Intrării Domnului în Ierusalim.

Primul concert va fi susținut sâmbătă, 16 aprilie 2011, de la orele 14.30 în biserica parohiei ortodoxe române (Brahegatan 40) din orașul Jönköping, iar începând cu orele 18.00, Grupul Coral „Credo” va concerta în biserica parohiei ortodoxe române din orașul Göteborg (Sannaplan 3).

Grupul Coral „Credo” al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord a fost fondat la inițiativa și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Macarie în anul 2010. Constituit din tineri din eparhie specializați în muzică, acest grup coral sprijină misiunea Bisericii noastre în nordul Europei, transmițând prin autenticele cântece ortodoxe, melosul și duhul trăirii vieții sacramentale.

Comentarii Facebook


Știri recente