Ghiozdane și rechizite pentru 30 de copii de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Buzău

Ghiozdane şi rechizite Buzău

30 de copii de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din cartierul buzoian Micro XIV au primit joia aceasta ghiozdane și rechizite noi. Acțiunea a fost organizată de Parohia „Sfântul Andrei” din vecinătate, în vederea ajutorării elevilor cu posibilități materiale reduse, informează Dragoş Olteanu, Consilier Mass Media al Eparhiei.

După Sfânta Liturghie oficiată în ziua praznicului Înălțării Sfintei Cruci, Pr. Paroh Petrică-Gabriel Roșu și cei doi preoți coslujitori, Paul Negoiță și Marian Ion, i-au întâmpinat pe copii în locașul de cult, unde le-au oferit darurile și i-au binecuvântat, îndemnându-i să învețe și să asculte de părinți și de profesori.

Activitatea s-a desfășurat pe baza parteneriatului existent între Parohia „Sfântul Andrei” și unitatea de învățământ omonimă din Buzău. Printre proiectele socio-educaționale organizate de parohie, în colaborare cu această școală, se numără și premiile în bani oferite, la sfârșitul fiecărui an școlar, elevilor cu rezultate remarcabile la învățătură.

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente