Gest impresionant al voluntarilor Paraclisului Catedralei Naţionale: l-au adus pe Moş Crăciun la 80 copii din localitățile Nuci și Balta Albă

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului și Moș Crăciun au pornit împreună la drum şi s-au oprit la 80 copii din localitățile Nuci și Balta Albă, județul Ilfov.

Micuții au fost încântați să-l vadă pe Moș Crăciun pentru prima oară în viața lor. L-au colindat și i-au recitat poezii, iar acesta i-a răsplătit cu multe daruri. Aceasta este a treia oară, în luna decembrie, când voluntarii îi vizitează pe acești copii.

În contextul întâlnirii cu Moş Crăciun, o fetiţă a declarat: Voluntarii, împreună cu Moş Crăciun, mi-au făcut o mare bucurie, deoarece mi-au adus cadouri. A fost minunat, mai ales pentru că am împodobit şi bradul împreună cu prietenele mele pe care le ador.

Alexandra Denisa Ungureanu, unul dintre voluntarii participanţi la această acţiune, a spus că cei mici i-au aşteptat cu emoţie, nerăbdare şi curiozitate, fiind prima dată când l-au văzut pe Moş Crăciun.

Mulţi dintre ei nu l-au văzut până acum pe Moş Crăciun şi a fost o aşteptare încărcată de emoţie şi pentru noi. Bucuria lor s-a transformat în retrăirea bucuriilor de când eram copii.

Dănuţ Prună, coordonatorul grupului de Voluntari al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului a subliniat: Ne-am bucurat foarte mult să îi vedem pe aceşti copii fericiţi. Foarte mulţi dintre ei nu l-au cunoscut pe Moş Crăciun până acum, iar aceasta a fost o noutate pentru ei.

Cu privire la reuşita acestei acţiuni, Pr. paroh Gheorghe Nuță Popescu de la parohia Nuci a adăugat că a fost o activitate deosebită şi o bucurie imensă atât pentru noi cât şi pentru copiii din cele două parohii: Nuci şi Balta Neagră. Voluntarii s-au oprit pentru a treia oară în luna decembrie cu daruri. Acum, că au venit şi cu Moş Crăciun, bucuria a fost şi mai mare pentru copii, a mărturisit Pr. Gheorghe Nuță Popescu.

Foto Credit: Voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale

Comentarii Facebook


Știri recente