Galaţi | Revedere după 10 de ani a promoţiei 2007 a Seminarului Teologic „Sf. Ap. Andrei”

La Seminarul Teologic Sfântul Apostol Andrei din Galaţi a avut loc în 18 septembrie 2017 revederea promoţiei 2007, cu ocazia împlinirii a 10 de ani de la absolvirea cursurilor. IPS Casian i-a binecuvântat pe foştii cursanţi, precum şi familiile lor.

În capela din incinta seminarului, un sobor de preoţi a oficiat Sfânta Liturghie, după care a urmat o slujbă de parastas pentru toţi profesorii şi absolvenţii din promoţia amintită trecuţi la odihna cea veşnică, precum şi o slujbă de mulţumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu.

La eveniment a participat şi IPS Arhiepiscop Casian care a binecuvântat familiile tinerilor preoţi şi teologi prezenţi, ne-a transmis Pr. Rareş Bucur.

În continuare, s-a realizat un schimb de experienţă între absolvenţii promoţiei 2007, elevii de liceu şi elevii de la clasele primare ale Seminarului.

Programul a continuat în sala de clasă a Seminarului, unde a avut loc cursul festiv la care au participat atât profesorii, cât şi absolvenţii Seminarului Teologic. În cadrul discuţiilor, fiecare participant şi-a prezentat realizările obţinute în aceşti 10 de ani, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Comentarii Facebook


Știri recente