Gala Voluntarilor pentru Viață 2017. Vor fi premiați susținătorii Marșului din 25 martie

În semn de recunoștință și mulțumire pentru implicarea în promovarea Marșului pentru viață, Asociația care a organizat evenimentul își invită susținătorii miercurea aceasta la Gala Voluntarilor pentru Viață 2017.

Evenimentul, organizat de Asociația Studenți pentru Viață, are ca scop recunoașterea eforturilor celor care au sprijinit, au promovat și s-au implicat în activitățile din cadrul Marșului și ale Lunii pentru viață din acest an.

Vor fi oferite premii și diplome de mulțumire. La Gală sunt așteptate mai multe personalități publice, între care Manuela Hărăbor, Ioana Picoș, Daniel Gheorghe și Romeo Moșoiu.

Activitățile vor avea loc în 5 aprilie 2017 de la ora 18.00 în Sala Roma a Hotelului Siqua din Capitală.

110.000 persoane din România au susţinut anul acesta Marşul pentru viaţă – Basilica.ro

Anul acesta, în România, numărul de participanţi la Marşul pentru viaţă a crescut cu aproape 50% în comparaţie cu 2016. 110.000 de persoane din 138 de localităţi au ieşit în stradă pentru a susţine lupta împotriva avorturilor. Orașele cu cel mai mare număr de participanți au fost: Bacău (10.000 de persoane); Oradea (11.000 de persoane);…

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită pe 1 iunie în zeci de state. În 2016, Parlamentul Copiilor a obținut de la Parlamentul României transformarea Zilei Copilului în sărbătoare legală în România. „Ziua Copilului” este sărbătorită…