Fundația Mitropolitul Bartolomeu oferă și anul acesta burse în valoare de peste 100.000 de lei

Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” oferă și anul acesta burse elevilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor în valoare de 103.200 de lei.

Bursele sunt grupate astfel: 18 pentru elevi, 12 pentru studenți , 3 pentru masteranzi și 1 pentru doctoranzi.

Valoarea burselor este în funcție de studiile urmate astfel că cele 18 bursele destinate elevilor sunt în cuantum de 300 de lei lunar pe o perioadă de 8 luni.

Bursele pentru studenți și masteranzi sunt în cuantum de 400 de lei pe lună pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi de 500 de lei pe lună timp de 12 luni.

Toate aceste categorii de burse se acordă în baza concursului de dosare şi a proiectelor de cercetare depuse.

Criteriile de acordare a burselor și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe site-ul oficial al Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”.

Până în momentul de față, Fundația a acordat 465 de burse tinerilor din întreaga țară, în valoare totală de 1.242.300 lei.

Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituoşi dar lipsiţi de posibilităţi financiare, din resursele proprii, pe care le administrează potrivit dorinţei fondatorului ei.

Sursă foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 20 – 26 mai 2024

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți cu mare evlavie în lumea ortodoxă, fiind considerați ocrotitorii creștinilor și ai Bisericii. Cu această ocazie, multe biserici din întreaga lume și-au sărbătorit hramul, una dintre ele fiind…