Fonduri pentru Biserica Sfânta Vineri din Pitești

Au început lucrările de consolidare, restaurare și reabilitare a Bisericii „Sfânta Vineri” din Pitești, monument de artă al orașului. Parohia va primi asistență financiară nerambursabilă Regio, pentru valorificarea și promovarea potențialului turistic-cultural local în cadrul Axei prioritare 5.

„Va fi refăcută toată profilatura exterioară a bisericii care este destul de amplă și extrem de frumoasă. În continuare se vor executa spre finalizarea bisericii lucrările de reface a tencuielilor și finisarea exterioară a pereților”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Paroh Laurențiu Dinu – Biserica „Sfânta Vineri”, Pitești.

Proiectul își propune să facă din Biserica „Sfânta Vineri” un punct de atracție pentru argeșeni și pentru toți turiștii care vor vizita Piteștiul.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…