Flori de 8 martie pentru pacientele din Spitalul Orășenesc Făget

În această perioadă, la Centrul de Zi pentru Copii Patriarh Miron Cristea din Făget, au avut loc o serie de activități aflate sub genericul ,,Ne cinstim mămicile!”. Punctul culminant al activităților a avut loc în ziua de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, atunci când a fost efectuată o vizită la Spitalul Orășenesc Făget pentru a aduce o bucurie celor aflați pe patul de suferință. Fiecare pacientă a primit din partea copiilor din cadrul centrului de zi o felicitare, dar și o iconiță însoțită de bunul gând al însănătoșirii grabnice, informează site-ul oficial al Mitropoliei Banatului.

Prezența copiilor în cadrul spitalului a fost una benefică și salutată de către întregul personal medical, ca fiind un moment de o încărcătură duhovnicească aparte, menită să aducă bucurie celor bolnavi.

***

Centrul de Zi ,,Patriarh Miron Cristea” al Arhiepiscopiei Timișoarei, susținut de către Consiliul local al orașului Făget, oferă serviciile sale pentru 25 de copii proveniți din familii cu dificultăți de natură socială și economică. Aceștia se bucură zilnic de o masă caldă, de activități educative, religioase, formativ-integrative, recreative și de socializare.

Comentarii Facebook


Știri recente