Finalul Concursului „Teologie și identitate”

Asociația Studenților Teologi Ortodocși a organizat, în perioada 3 – 28 martie, concursul de referate „Teologie și identitate”. Joia aceasta a avut loc festivitatea de premiere, în prezența conducerii Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

„Concursurile la care participă studenții noștri sunt extrem de benefice deoarece prin intermediul lor se cultivă în rândul studenților interesul pentru teologia ortodoxă, interesul pentru viața liturgică și participarea la viața Bisericii încă de pe băncile facultății. Acest concurs face parte din seria manifestărilor dedicate anului omagial 2014 observăm că a trezit un interes major în rândul studenților și mulțumim pe această cale Preafericitului Părinte Patriarh Daniel că a încurajat, a dat înalta aprobare și nu în ultimul rând a sponsorizat acest concurs, fapt cu mare ecou în rândul studenților”, după cum a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Univ. Dr. Ștefan Buchiu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București

Concursul s-a adresat studenților de la Pastorală, Teologie Didactică, Teologie Asistență Socială și Teologie Artă Sacră.

Asociația Studenților Teologi Ortodocși a dedicat prima ediție a concursului de referate Sfintei Taine a Spovedaniei și Sfintei Taine a Împărtășaniei.

Comentarii Facebook


Știri recente