Filantropie și misiune la Târgoviște. IPS Nifon a oferit daruri pentru zeci de copii

La Centrul social creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei IPS Nifon a oferit daruri în 12 aprilie 2017. Beneficiari au fost 22 copii de la Centrul de servicii sociale Floare de Colţ din Târgovişte şi 8 copii din cadrul Apartamentului protejat Sf. Ier. Nicolae al Centrului social creştin al Eparhiei.

La acest moment social-filantropic a participat şi doamna Cristiana Bucur, Director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

În cuvântul său, ierarhul s-a adresat în special tinerilor prezenţi. Părintele Mitropolit a aprofundat sensul duhovnicesc al Săptămânii Patimilor pentru înţelegerea Învierii Domnului şi a nevoii de promovare a iubirii faţă de aproapele, ca necesitate a vieţii cotidiene, ca mărturie a trăirii Evangheliei lui Hristos şi ca semn de speranţă, lumină şi solidaritate creştină.

În această perioadă în majoritatea parohiilor din Arhiepiscopia Târgoviștei se derulează activităţi social-filantropice, ce au în vedere bătrâni, bolnavi, săraci, copii, ori semeni de-ai noştri aflaţi în dificultate.

Comentarii Facebook


Știri recente