Filantropia Ortodoxă Huși: „De Paști, aducem împreună lumină în suflete”, pentru 2000 de persoane

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși demarează proiectul intitulat „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete”.

Proiectul filantropic este dedicat celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii asociației și-au propus să ajungă pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

„Dacă zilnic sprijinim, prin hrană și îngrijire, peste 300 de suflete, în pragul Sărbătorilor Pascale ne propunem să ajungem la și mai mulți oameni pentru a simți, cu adevărat, bucuria Învierii. Ne dorim ca alimentele, încălțămintea și mirosul proaspăt de cozonac să le însenineze Sărbătorile”, a declarat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Părintele Vladimir amintește că în iarnă, prin campania „Dar de Crăciun”, Filantropia Ortodoxă Huși și-a propus să ajute un număr de 1500 de persoane, dar până la sfârșit, datorită oamenilor cu suflet bun, s-a ajuns la peste 4500 de beneficiari, din întregul județ Vaslui și din mai multe localități din Basarabia.

„De data aceasta ne propunem să ajungem la 2000 de persoane”, afirmă preotul.

„La sfârșitul campaniei «De Paști aducem împreună lumină în suflete» care va fi numărul sufletelor bucurate cu adevărat? Depinde de fiecare dintre noi”

Puteți face donații în contul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși deschis, la BCR filiala Huși.

Cont Lei: RO43RNCB0261160373430001

Contul Euro: RO59RNCB0261160373430004
SWIFT: RNCB RO BU

Persoană de contact: asistent social Georgiana Popica 0765.662.558

Sursă foto: GoodFon

Comentarii Facebook


Știri recente