Fii „Alături la greu” de suceveni! Platformă de donații online, inițiată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

La ora actuală, Suceava este cel mai afectat oraș din țară în ceea ce privește lupta anti-Covid-19.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate și a medicilor, la inițiativa Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și cu binecuvântarea Episcopului vicar Damaschin Dorneanul, a fost lansată platforma web „Alături la greu”, informează Monitorul de Suceava.

Alături la greu este o platformă care, animați de această credință, adună antreprenori, ONG-uri și orice persoane care doresc să se implice în criza generată de Covid-19”.

„Grupul de inițiativă a pornit din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, căreia i s-au alăturat Asociația Provita Bucovina și Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni. Casa ne e deschisă pentru toți cei care pot și vor să ni se alăture”.

Alături la greu a apărut din dorința de a ajuta pe cei care au nevoie; în situația de față, cu prioritate, cadrele medicale din principalele spitale din județul Suceava și persoanele vulnerabile afectate de criză”, se menționează pe platforma online.


Una dintre donațiile substanțiale, în cuantum de 6.500 euro, aparține mănăstirilor Putna, Voroneț și Sihăstria Putnei.

În proiect sunt implicați aproximativ 30 de voluntari suceveni, iar suma donată până acum este de aproximativ 25.000 euro.

Cei care doresc să fie Alături la greu de suceveni pot efectua donații aici.

Sursă foto: Captură alaturilagreu.ro

Comentarii Facebook


Știri recente