Festivitatea de premiere de la școala gimnazială a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a inclus o slujbă de mulțumire

Școala Gimnazială „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și-a premiat joi elevii. Festivitatea a inclus o slujbă de Te Deum oficiată de clerici din eparhie.

Pr. Ionuț Isopescu de la Sectorul Învățământ al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a felicitat elevii pentru rezultatele obținute în anul școlar care s-a încheiat, le-a mulțumit părinților și cadrelor didactice pentru implicare, sprijin și colaborare.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale ceremoniei a fost predarea simbolică a „Cheii Succesului”: Elevii clasei a IV-a au predat cheia colegilor din clasa a III-a.

„Predarea Cheii Succesului este un moment simbolic care îmi aduce aminte de importanța educației și a valorilor morale în formarea tinerilor noștri”, a explicat învățătoarea Viorela Lucescu.

„Le spun mereu elevilor mei că succesul nu este doar despre note bune, ci și despre a fi oameni buni, cinstiți și plini de compasiune. Această cheie este un simbol al încrederii noastre în voi, dragi copii, și al faptului că fiecare dintre voi are puterea de a-și construi un viitor strălucit.”

Atmosfera festivă a fost completată de intonarea unor cântece interpretate de elevii școlii.

Școala Gimnazială „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și-a premiat elevii joi, 20 iunie 2024. Foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Au fost acordate și numeroase premii de excelență și pentru implicarea în activitățile extracurriculare. Fiecare elev premiat a fost felicitat cu căldură, iar munca lor a fost recunoscută și apreciată de întreaga comunitate școlară.

„Dragi elevi, părinți și colegi profesori, această festivitate este un prilej de a reflecta asupra anului ce a trecut și de a ne bucura de realizările noastre comune. Suntem mândri de toți elevii noștri care, prin efort și dedicare, au reușit să își atingă obiectivele”, a spus Maria Doncean, directoarea școlii.

„Mulțumim părinților pentru sprijinul constant și profesorilor pentru devotamentul lor, precum și tuturor colaboratorilor noștri. Să ne bucurăm de această vacanță și să ne întoarcem cu forțe proaspete pentru un nou an școlar.”

În cadrul instituției de învățământ funcționează și Grădinița „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Foto credit: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews


Știri recente