Festivitatea de premiere a concursului de creație literară Talente vlăscene

La Catedrala Episcopală Adormirea Maicii Domnului a avut loc duminică, 15 noiembrie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație literară Talente vlăscene, ediția a II-a, informează site-ul oficial al Episcopiei.

În deschiderea festivității, doamna prof. Mihaela Georgescu le-a vorbit tinerilor participanți despre importanța și folosul lecturii și i-a îndemnat să continue să scrie și să-și dezvolte astfel creativitatea.

În continuare, Pr. Alexandru Stroe, coordonatorul concursului, i-a felicitat pe participanți și a mulțumit membrilor juriului și profesorilor coordonatori pentru implicarea în buna desfășurare a concursului.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: proză și poezie, fiind posibilă înscrierea la două grupe de vârstă: 07-13 ani și 14-18 ani. Lucrările prezente în competiție au fost elaborate de elevi de la școlile din Giurgiu, București, Buzău și Craiova.

La final, pe lângă diplome, participanții au primit din partea organizatorilor icoane, cărți și revista Familia Ortodoxă.

Comentarii Facebook


Știri recente