Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Ortodox din Zalău

Luni, 12 septembrie 2016, cu ocazia începutului de an școlar, Preasfințitul Părinte Petroniu s-a aflat în mijlocul profesorilor și elevilor de la Liceul Ortodox Sfântul Nicolae din Zalău, după cum ne-a precizat Diacon Ionică Torcoș.

În continuare, Preasfinția Sa a asistat la slujba de Te-Deum săvârșită de Pr. Petru Brisc, directorul spiritual al liceului, în capela școlii. La slujbă au participat, pe lângă cadrele didactice și elevii acestei unități de învățământ, și numeroși părinți și bunici.

După săvârșirea slujbei de Te-Deum, a urmat festivitatea de deschidere a noului an școlar, în prezența Preasfințitului Părinte Petroniu, care le-au urat elevilor bun venit și un an plin de realizări atât pe plan școlar, cât și pe plan duhovnicesc. De asemenea, Preasfinția Sa și-a exprimat aprecierea față de cadrele didactice, pentru faptul că au format pe băncile acestei școli numeroase generații de preoți vrednici.

În momentul de față, pe lângă clasele cu profil vocațional de nivel liceal, în cadrul școlii funcționează și clasele de învățământ primar, precum și clasele a V-a și a VI-a din învățământul gimnazial.

Comentarii Facebook


Știri recente