Festivalul internaţional Logos – „Arte și Har”, la Arad

La Teatrul clasic „Ioan Slavici” din Arad, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, se vor deschide, luni, 23 mai 2016, manifestările Festivalului internaţional Logos, „Arte și Har”, dedicate educației copiilor și tinerilor, precum şi tuturor acelora care iubesc artele ca și cale a frumuseții, a precizat Părintele Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial.

La această ediție participă zeci de copii și tineri talentați cu aptitudini remarcabile în toate artele, din școlile, liceele, colegiile și universitățile bănețene, cu invitați din Grecia. Invitatul special al Festivalului este psihoterapeutul Meletios Zacharopoulos Charalampos, cunoscut pentru activitățile sale de îndrumare sistemică a familiilor în Franța, Anglia și Grecia. Totodată, Părintele Meletie este și un slujitor al Bisericii care se deschide cu profundă înțelepciune problemelor tinerilor în viața cotidiană. Părintele Meletie va conferenția marți, 24 mai 2016, ora 19:00, la Sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Aradului.

Festivalul artelor este rodul colaborării consecvente a Arhiepiscopiei Aradului cu diverse instituții publice, locale și județene arădene. Festivalul Logos se dorește a fi un eveniment al comuniunii și bucuriei, al deschiderii sociale, al asumării educative și al responsabilității pastorale în parohii, dar şi al provocării şi disiminării credinţei creştine în societatea contemporană.

Comentarii Facebook


Știri recente