Festivalul Corurilor Parohiale din Municipiul Ploieşti

Sala Filarmonicii Paul Constantinescu din Municipiul Ploieşti s-a dovedit neîncăpătoare, pentru spectatorii Festivalului Corurilor Parohiale din Municipiul Ploiești. Evenimentul s-a desfăşurat în 18 octombrie 2015 cu înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi a reunit 8 coruri ale parohiilor din Protopopiatele Ploiești Sud şi Ploiești Nord, după cum informează Secretariatul Protoieriei Ilfov Nord.

La final, corul Doxologia format din preoți din cele două Protopopiate a interpretat patru piese din repertoriul propriu.

A fost un eveniment deosebit, primul de acest gen desfășurat în Municipiul Ploieşti prin care s-a făcut cunoscută activitatea corală a parohiilor, desfășurat în prezența Pr. Mihaiță Stroe, Protopopul Protoieriei Ploiești Sud şi a Pr. Adrian Matei, Protopopul Protoieriei Ploiești Nord.

Pr. Adrian Matei, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a mulțumit Preafericirii Sale pentru înalta binecuvântare de a organiza acest eveniment. Fiecare cor a primit o Diplomă de participare.

Totodată, s-au adresat mulțumiri şi Pr. Claudiu Bazavan de la Parohia Înălțarea Domnului Ploiești, Protoieria Ploiești Sud, pentru implicarea deosebită în organizarea acestui eveniment.

Comentarii Facebook


Știri recente