Familiile a 33 de copii cu dizabilităţi din Eparhia Sloboziei vor avea „Bucuria de a fi împreună”

Familiile a 33 de copii cu dizabilităţi din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor vor avea „Bucuria de a fi împreună”.

Acţiunea din 17 iulie va fi desfăşurată de Eparhie, în colaborare cu Asociația Socio – Culturală „Matei Basarab” și Protopopiatul Fetești.

În timpul acesteia vor fi organizate întâlniri cu familiile a 33 de copii cu dizabilități din Parohiile: Stelnica, Maltezi, Bordușani și Cegani.

Primele două acțiuni din cadrul Campaniei, desfăşurate în lunile mai şi iunie, au fost organizate sub forma unor caravane, în Protopopiatele Urziceni şi Slobozia, fiind iniţiate întâlniri cu familiile a 79 de copii cu dizabilități, din 19 parohii.

În cadrul primelor două acţiuni, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, Asociația Socio – Culturală „Matei Basarab” și Protopopiatele Urziceni şi Slobozia au oferit pachete cu alimente, jucării şi rechizite în valoare de 22.762 lei.

Campania Bucuria de a fi împreună are ca scop sprijinirea familiilor care au copii cu dizabilități prin implicarea în activitățile organizate în cadrul parohiilor din care fac parte și oferirea de daruri.

Începând cu luna septembrie, Campania Bucuria de a fi împreună se va desfăşura şi în parohiile din Protopopiatele Călărași, Oltenița și Lehliu.

Foto Credit: Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Comentarii Facebook


Știri recente