Institutul de Teologie Ortodoxă Sf. Vladimir din New York va ajuta Asociația Pro Vita din Valea Plopului

Institutul de Teologie Ortodoxă Sfântul Vladimir din New York va participa anul acesta la #GivingTuesday, un eveniment de fundraising de o importanţă majoră ce va alea loc în data de 28 noiembrie, și va dona 10% din totalul fondurilor colectate către Asociația Pro Vita pentru copiii născuți și nenăscuți din Valea Plopului.

Dacă Facultatea Sfântul Vladimir va reuși să strângă în data de 28 noiembrie 50.000 $, un donator anonim va dona încă 50.000 $, dublând practic suma, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi.

Putem ajuta un număr foarte mare de oameni dacă donăm către Facultatea Sfântul Vladimir de #GivingTuesday în data de 28 Noiembrie, a transmis Pr. Chad Hatfield, președintele facultății.

Pr. Chad Hatfield mai precizează: Dacă vom reuși să strângem 100.000 $ de #GivingTuesday, contribuția noastră va ajuta nu doar studenții noștri din New York, dar și familii nevoiașe din România.

IPS Nicolae, Mitropolitul Ortodox Român al celor două Americi, apreciază acest demers şi îndeamnă la implementarea programului.

Ne bucurăm de inițiativa Facultății de Teologie Sf. Vladimir din New York și îndemnăm credincioșii să o susțină. Copiii de la Valea Plopului au mare nevoie de ajutor. Darul nostru de sărbătoarea Thanksgiving și în acest Post al Crăciunului va aduce mare bucurie și speranță celor mici, a spus Mitropolitul Nicolae.


Pro Vita este o asociație ce oferă adăpost, asistență medicală și acces la educație copiilor orfani și familiilor aflate în dificultate. Pro Vita contribuie la bunăstarea familiilor ce sunt afectate de dificultăți financiare și, de multe ori, previne cumplita decizie a mamelor de a renunța la copilul încă nenăscut.

Foto Credit: Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi

Comentarii Facebook


Știri recente