Facultatea de Teologie din Târgoviște | IPS Nifon a participat la ceremonia depunerii jurământului absolvenților (VIDEO)

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a participat astăzi la depunerea jurământului de credinţă față de Biserica Ortodoxă Română al licențiaților Facultăţii de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte.

Ceremonia din 27 iunie 2017 a început cu o slujbă de Te Deum, oficiată de cadrele didactice ale facultății în Catedrala Mitropolitană Înălțarea Domnului din municipiu, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La final, IPS Nifon s-a adresat absolvenților din promoția 2017. Ierarhul a subliniat responsabilitatea misionară a tinerilor licențiați în teologie față de promovarea valorilor creștine și românești în societatea noastră.

La acest eveniment au participat alături de absolvenți și de profesorii facultăţii: Pr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial, consilieri ai Centrului Eparhial, dar și membri ai famililor tinerilor absolvenți.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…

Oficial: Adresele Patriarhiei către autorități privind asistența religioasă și înmormântarea în cazurile de Covid, respectiv sărbătorirea Învierii

În contextul informațiilor apărute în presă, în ultimele zile, cu privire la demersurile pentru modificarea unor acte normative referitoare la persoanele infectate cu noul Coronavirus, prezentăm, mai jos, conținutul adreselor Patriarhiei Române către autoritățile publice…