Facultatea de Teologie din Târgoviște | IPS Nifon a participat la ceremonia depunerii jurământului absolvenților (VIDEO)

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a participat astăzi la depunerea jurământului de credinţă față de Biserica Ortodoxă Română al licențiaților Facultăţii de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte.

Ceremonia din 27 iunie 2017 a început cu o slujbă de Te Deum, oficiată de cadrele didactice ale facultății în Catedrala Mitropolitană Înălțarea Domnului din municipiu, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La final, IPS Nifon s-a adresat absolvenților din promoția 2017. Ierarhul a subliniat responsabilitatea misionară a tinerilor licențiați în teologie față de promovarea valorilor creștine și românești în societatea noastră.

La acest eveniment au participat alături de absolvenți și de profesorii facultăţii: Pr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial, consilieri ai Centrului Eparhial, dar și membri ai famililor tinerilor absolvenți.

Comentarii Facebook


Știri recente