Excursie la Palatul Mogoșoaia pentru copiii de la Centrele de zi Sfânta Muceniță Sofia și Justinian Patriarhul din București

45 copii din cadrul Centrelor de zi Sfânta Muceniță Sofia și Justinian Patriarhul din Arhiepiscopia Bucureștilor au beneficiat de o excursie la Palatul Mogoșoaia, ca recompensă pentru rezultatele obținute la învățătură în acest an școlar.

Copiii au vizitat Complexul turistic de la Mogoşoaia și Biserica Sfântul Gheorghe, ctitorie a Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu. Din grija Protoieriei Ilfov Nord a fost organizat un picnic la iarbă verde, în Parcul Mogoșoaia.

În continuare, au avut loc activităţi care le-au stimulat copiilor creativitatea şi interesul de a lucra în echipă. Ei au interpretat cântece de vacanţă, sub îndrumarea Prof. Horia Antonie şi a Feliciei Popescu.

Cei mici au primit de la voluntarii Catedralei Naționale premii cu ocazia sfârşitului de an şcolar: dulciuri, îmbrăcăminte şi echipamente sportive. De asemenea, le-au fost oferite din partea Arhiepiscopiei Bucureştilor cărţi pentru vacanţă, dulciuri şi fructe.

A fost o zi specială şi pentru noi, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, să ne bucurăm de prezenţa acestor copii minunaţi, care ne-au întâmpinat cu puritatea din privire şi cu zâmbetul lor, a spus voluntarul Dan Prună.

Aş dori să mulţumesc Părintelui Patriarh Daniel pentru înalta binecuvântare, Părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, iniţiatorul şi coordonatorul acestor acţiuni sociale, conducerii celor două centre, voluntarilor și tuturor celor implicați în aceste activități, a adăugat Dan Prună, voluntar al Paraclisului Catedralei Naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente