Examen psihologic înainte de Capacitatea Preoțească

65 de licențiați în Teologie pastorală din Arhiepiscopia Bucureștilor care s-au înscris pentru sesiunea de primăvară a examenului de capacitate preoțească au susținut astăzi, la seminarul Teologic din Capitală, testul psihologic. Verificarea a constat într-o serie de teste de atenție și de evaluare a personalității și a aptitudinilor candidaților.

„Examenul psihologic este proba care permite ca ei să participe efectiv la Examenul scris și la proba orală a Examenului de capacitate preoțească. Au fost 68 de candidați, dintre care au absentat 3. Deci, 65 de candidați au participat la acest test psihologic și urmează ca după aflarea rezultatelor ei să participe la proba scrisă vineri dimineață și apoi spre după amiază, după corectarea lucrărilor, să aibă loc proba orală a Examenului”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Insp. Florin Busuioc de la Sectorul Administrativ-Bisericesc al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Proba psihologică este eliminatorie, iar candidații care nu promovează acest test nu mai pot susține examen de capacitate în această sesiune.

Comentarii Facebook


Știri recente