Examen de capacitate preoțească în Episcopia Caransebeșului

Episcopia Caransebeșului anunță pe toți cei interesați de ocuparea unui post clerical vacant de organizarea unei noi sesiuni a examenului de titularizare (capacitate) preoțească, joi, 20 februarie 2014, în incinta Centrului Eparhial.

Sectorul Administrativ-Bisericesc al Episcopiei Caransebeșului aduce la cunoștință tuturor celor interesați că, joi, 20 februarie 2014, va avea loc o nouă sesiune a examenului de titularizare (capacitate) preoțească pentru candidații la ocuparea unui post clerical vacant, licențiați în Teologie.

Probele scrise (Dogmatică și Morală; Administrație Bisericească) vor avea loc între orele 9-11, iar probele orale (Omiletică, Catehetică, Liturgică, Tipic, Cântare și Legislație) vor avea loc începând cu orele 12:00. Examenul se va desfășura în incinta Centrului Eparhial din Caransebeș. Comisia de examinare va fi formată din membrii Permanenței Consiliului Eparhial, prezidată de Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

Cei doritori pot depune dosarul de înscriere la examen la Centrul Eparhial, Sectorul Administrativ-Bisericesc, până marți, 18 februarie 2014. Dosarul va cuprinde: cerere de înscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate după: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (după caz), diploma de licență (sau adeverință eliberată de Secretariatul Facultății cu media anilor de studii și a examenului de licență), diploma de master (după caz), foaia matricolă și C.I.

Amintim că media examenului de titularizare (capacitate) preoțească este luată în considerare la concursul de dosare pentru numirea într-o parohie a debutanților.

Articol realizat de Diac. Pavel Canea)

Comentarii Facebook


Știri recente