Examen de atestare a cunoştinţelor, la Seminarul Teologic din Târgovişte

La Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgovişte, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon a prezidat, vineri, 27 mai 2016, Comisia de atestare a cunoştinţelor profesionale pentru elevii clasei a XII-a, specializarea teologie pastorală, după încheierea ciclului liceal de 4 ani, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Înaltpreasfinţia Sa le-a amintit elevilor seminarişti de importanţa vocaţiei în slujirea Bisericii noastre străbune, ca misionari ai bucuriei Evangheliei lui Hristos în lumea contemporană.

Slide1123_2

În cadrul examenului, fiecare elev a susţinut câte o lucrare de atestat, întocmită sub coordonarea unui profesor, urmând ca proba orală, constând în evaluarea la disciplinele Liturgică, Muzică, Catehetică şi Omiletică, să aibă loc în ziua de 30 mai 2016.

Împreună cu Facultatea de Teologie şi Științele Educaţiei a Universității “Valahia” din Târgovişte, Seminarul Teologic “Sfântul Ioan Gură de Aur” funcţionează în Eparhia Târgoviștei ca instituţii ce formează misionarii de mâine ai Bisericii Ortodoxe Române.

Comentarii Facebook


Știri recente