Evenimentul „Dar din dar” la Parohia „Sfântul Nicolae” din Vancouver, Canada

Parohia „Sfântul Nicolae” din Vancouver a organizat duminică, 3 octombrie, evenimentul „Dar din dar” în sprijinul activității misionare a Arhiepiscopiei celor două Americi, informează romarch.org. Programul zilei de duminică a fost constituit din Sfânta Liturghie arhierească, urmată de slujba de Te-Deum, săvârșite de Preasfințitul Ioan Casian de Vicina, Episcop – vicar și de Pr. Corneliu Dragomir, preot – paroh. A urmat apoi agapa frățească și concursul de poezie românească, de dansuri populare ale copiilor din parohie. Au mai participat la eveniment Pr. Nicu Liuța (Parohia Sf. Gheorghe, New Westminster) și Pr. Nicolae Lăpuște (Parohia Sf. Treime). Invitat și prieten vechi al parohiei, Pr. Alvin Hyndman de la parohia vechi – catolică Sf. Maria, a fost de asemenea printre cei prezenți.

Eforturile celor mici au fost răsplătite cu aplauze și premii constând în medalii și cupe pe categorii de vârstă. Pregătirea și desfășurarea programului artistic au fost asigurate de doamna Izabela Moldovan, coordonatoarea școlii de duminică.

Și pe plan personal anul acesta a fost unul deosebit pentru părintele paroh acesta împlinind vârsta de 50 de ani și 25 de ani de la căsătorie. Credincioșii s-au bucurat să-l felicite și să cânte „Mulți ani!”. Tot cu această ocazie a fost plantat un arbore care să marcheze evenimentul.

Comentarii Facebook


Știri recente