Evenimentul caritabil care deschide sezonul colindelor în Craiova

În luna decembrie, Paula Seling revine cu drag, emoție și bucurie la Craiova și sprijină programele Asociației Vasiliada prin susținerea tradiționalului concert de colinde, „ColinDar”. Ajuns la cea de-a opta ediție, Concertul caritabil de colinde „Colindar cu Paula Seling” va avea loc vineri, 5 decembrie, ora 19.00, la Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova, după cum ne-a transmis Gabriela Firu.

Anul acesta, concertul va fi deschis cu o suită de colinde bizantine interpretate de Grupul psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, al Catedralei mitropolitane din Craiova, și va continua cu un recital al corului Liceului de Arte „Marin Sorescu”.

Paula Seling va urca pe scena Teatrului Național alături de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficiente de auz de la Scoala Speciala „Sf. Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual colindele interpretate de îndrăgita artistă.

Fondurile obținute în urma acestui eveniment vor fi orientate catre programul de sprijin pentru persoane cu dizabilități, implementat de Asociația Vasiliada.

Partener în organizarea acestui eveniment este Organizatia Internațională pentru Caritate Creștin OrtodoxăRomânia. Parteneri media sunt TVR Craiova, Radio Kiss Fm, Radio Oltenia Craiova. S-au alaturat în susținerea cauzei noastre sociale și au devenit sponsori: Librarie.net, Cofetaria Vivien, Florăria Iris, restaurantul MRC House, restaurantul Il Risto.

Despre colaborarea Asociației Vasiliada cu Paula Seling

Colaborarea Asociației Vasiliada cu Paula Seling a început încă din anul 2005 și continuă în fiecare an prin implicarea artistei în numeroase acțiuni filantropice, printre care menționăm deja tradiționalul concert caritabil ColinDar cu Paula Seling.

Începând cu anul 2008, Paula Seling a devenit membru de Onoare al Asociației Vasiliada, iar în decembrie 2010 a primit din partea IPS Acad. Dr. Irineu Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscop al Craiovei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

Asociația Vasiliada este o organizație cu caracter creștin și social aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei și oferă de 13 ani servicii sociale mai multor categorii de persoane aflate în dificultate precum: copii aflați în situații de risc, tineri cu dizabilități, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, șomeri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…