Evenimente marca Diaconia în anul aniversar 2021: „De 20 de ani schimbăm pentru că ne pasă”

Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a lansat campania aniversară „De 20 de ani Schimbăm pentru că ne pasă”.

La împlinirea a două decenii de activitate în Republica Moldova, Diaconia şi-a propus în anul aniversar 2021 dezvoltarea mai multor proiecte.

„2021 este momentul de celebrare a implicării colegilor, voluntarilor, donatorilor, celor care au crezut în noi şi şi-au lăsat soarta în miinile noastre. Acest an omagial, pe care îl marcăm cu mesajul De 20 de ani schimbăm pentru că ne pasă, este ocazia să evaluăm parcursul nostru, să construim forme prin care putem împărtăşi experienţele noastre, noi parteneriate şi noi proiecte”.

„Acest mesaj aniversar este transcendent în acţiunile care vor urma, deoarece am planificat o serie de 20 de evenimente speciale, încadrate în contextul celor 20 de ani de activitate”, a declarat Igor Belei, director executiv Diaconia.

Potrivit echipei Diaconia, evenimentele viitoare vor avea ca scop atragerea atenţiei opiniei publice către sociale identificate în comunități, dar și creşterea conexiunii cu programele organizației.

În prezent, Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei implementează proiecte în 81 de comunităţi în diferite domenii: asistența familiei aflată în criză temporară, asistența oamenilor aflați la limita existenței (bătrâni singuri, pesoane fără adăpost), sprijinul orfanilor și orfanilor social și mobilizare comunitară.

Instituţia are binecuvântarea Mitropolitului Petru şi este membră a Federației Filantropia a Patriarhiei Române.

Foto credit: Misiunea Socială Diaconia


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro. 

Comentarii Facebook


Știri recente