Eveniment editorial la Buzău

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei organizează miercuri, 4 decembrie 2013, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău, lansarea cărții Unde-i lege, nu-i tocmeală, editată de Societatea Biblică Interconfesională din România (S.B.I.R.), în colaborare cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, după cum a precizat Pr. Romeo Ene, Inspector eparhial la Sectorul Învățământ și activități cu tineretul.

Lucrarea apare cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei – Președintele S.B.I.R. și se adresează elevilor de gimnaziu și liceu, fiind publicată pentru o mai bună cunoaștere a legilor statului și a legăturii indisolubile a acestora cu legile dumnezeiești.

La eveniment vor participa Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian; Dna Emilia Iorgandopol – Secretar General al Societății Biblice Interconfesionale din România; Dna Comisar Șef Dr. Grațiela Văduva – Șef Serviciu de Analiză și Prevenire a Criminalității (București); Dna Comisar Monica Manolache – Serviciul de Prevenire a Criminalității din Cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea; Dna Subcomisar Doinița Mihalache – Ofițer specialist în cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității (Buzău); Dna Emilia Mihăilescu – Sociolog în cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității (Buzău); Pc. Pr. Prof. Dr. Nicolae Moraru – Inspector Școlar de Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, reprezentanți ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, profesori și elevi de gimnaziu și liceu.

În limita stocului disponibil, fiecare elev participant la eveniment va primi un exemplar gratuit al cărții Unde-i lege, nu-i tocmeală.

Comentarii Facebook


Știri recente