Eveniment cultural pentru elevi, organizat de APOR Vrancea

APOR

În perioada 28-31 octombrie 2016, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) Vrancea a organizat Festivalul toamnei pentru elevi, aflat la prima ediție, informează site-ul oficial al Eparhiei Buzăului şi Vrancei. Evenimentul s-a derulat cu sprijinul Eparhiei, având ca parteneri Inspectoratul Școlar Județean Vrancea şi mai multe unităţi şcolare din judeţ.

Festivalul a cuprins șase secțiuni: Creaţie literară (proză şi poezie), Fotografie, Desen, Creaţie vestimentară, Muzică (folclorică şi uşoară) și Teatru, la care s-au înscris 275 de elevi din întregul judeţ, coordonaţi de 56 de profesori. Secţiunile au fost jurizate separat, în funcţie de nivelul de şcolarizare – primar, gimnazial, liceal.

Luni, 31 octombrie, la Teatrul Municipal din Focşani, s-au desfăşurat concursurile de creaţie vestimentară, muzică şi teatru, iar la final a avut loc ceremonia de închidere a festivalului, în cadrul căreia au fost anunţate cele 81 de premii obţinute la toate secţiunile. Premiile constând în stilouri, cărţi şi caiete au fost dăruite copiilor cu sprijinul financiar al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

 

Comentarii Facebook


Știri recente