Eveniment cultural la Pitești

La invitația domnului Ionel Didea, rectorului Universității Pitești, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a participat joi, 19 decembrie 2013, la un concert deosebit organizat în Aula Magna a Facultății de Științe Economice a Universității din Pitești.

Evenimentul a adus în fața spectatorilor pe maestrul Theodor Coresi, director al „Viena Opera Company. Distinsul professor și interpret de excepție a dorit să ofere publicului un cadou deosebit înainte de Crăciun, invitând în spectacol o parte din membrii operei vieneze.

Au urcat pe scenă corul Facultății de Teologie Sfânta Muceniță Filoteia aflat sub bagheta dirijorului Pr,Lect. Univ. Dr. Gheorghe Neacșu, corul Departamentului Arte din cadrul Facultății de Teologie „Sf. Filofteia” Pitești, coordonat de Prof. Univ. Dr. Paul Baidan și corul tradițional din Aref, condus de cunoscutul interpret Grațian Bădescu.

De asemenea publicul prezent a avut posibilitatea să urmărească un program deosebit oferit de pianistul Răzvan Dragnea.

Manifestarea este totodată o acțiune caritabilă organizată pentru persoanele care au probleme financiare. În acest sens dvd-ul cu spectacolul prezentat în Aula Magna a Facultății de Științe Economice a Universității din Pitești urmează să fie comercializat în diferite locații ale municipiului, potrivit eparhiaargesului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente