Eveniment cultural-artistic pentru copiii din centrele sociale din Argeş

127 de tineri beneficiari ai sistemului social au fost prezenți la un spectacol pentru copii, susținut la Casa Sindicatelor din Pitești, de o trupă de teatru. Evenimentul s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul  Argeșului și Muscelului.

În mijlocul tinerilor a fost și părintele Robert Nicolae, slujitor la Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena din Pitești, care s-a îngrijit de tinerii de la Complexul Social Sfinții Împărați, Centrul Social Dumbrava Minunată, Centrul de Primiri Urgențe şi Asociația Salvați Copiii. Spectacolul a fost realizat de Ramona Titov, iar scenografia de Steliana Bajenaru, muzica si regia muzicala de Remus Negosanu.

Spectacolul a fost organizat de Arhiepiscopia  Argeșului și Muscelului, în colaborare cu Casa Sindicatelor din Pitești.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Romfilatelia a lansat emisiunea poştală Crăciun 2019

Romfilatelia a introdus în circulaţie săptămâna trecută emisiunea de mărci poştale Crăciun 2019. Pe cele două timbre ale emisiunii sunt ilustrate imagini din manuscrisul Imnul Acatist al Maicii Domnului din colecția Bibliotecii Academiei Române, reprezentând miniaturile „Nașterea Domnului” și „Steaua Magilor”.…