Evaluare în cadrul proiectului Masa Bucuriei

Sute de familii nevoiașe din întreaga țară au primit alimente prin proiectul social-filantropic „Masa Bucuriei”, potrivit rezultatelor preliminare. Ele sunt analizate, în această după-amiază, de reprezentanții celor 13 eparhii implicate, reuniți la Centrul Național pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din Capitală.

Tot acolo vor fi analizate și resursele pentru continuarea acțiunii după cum a declarat pentru Radio TRINITAS Părintele consilier patriarhal Dorel Moțoc, Secretar general al Federației „Filantropia”: „Întâlnirea de astăzi are ca scop evaluarea din perspectiva beneficiarilor acestui proiect care, iată, începând de la sfârșitul anului 2008, continuând din 2009 cu toate magazinele și până astăzi a adus multă bucurie după cum îi spune și numele. Evaluarea se va face din perspectiva capacității noastre de a dezvolta, de a înmulți numărul beneficiarilor care sunt ajutați prin acest proiect, de a diversifica pe cei care contribuie la acest proiect și nu în ultimul rând de a găsi modalități concrete de a face cât mai public și vizibil acest proiect care este un model de bună practică în ceea ce privește cooperarea între parteneri de tipuri diferite, un partener privat care este furnizorul și un partener care este o instituție de cult de cult, adică Patriarhia Română”.

Beneficiarii proiectului „Masa Bucuriei” sunt persoane și familii nevoiașe din România, care nu au posibilitatea să-și asigure hrana zilnică și sunt ajutate de instituțiile sociale ale Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente