Episcopul Veniamin a vizitat Centrul AO „Pro-Lumina” din Cahul

De Ziua Internaţională a Copilului, Episcopul Veniamin a vizitat Centrul AO „Pro-Lumina” din municipiul Cahul, unde copii şi persoane adulte de vârste diferite iau parte la activităţi sociale, culturale şi catehetice.

Episcopul Basarabiei de Sud le-a spus câteva cuvinte copiilor care participau în acel moment la programul catehetic.

„Sunt bucuros că voi aici ați învățat multe lucruri frumoase. Atunci când noi ne gândim la Dumnezeu, atunci când îndeplinim voia lui Dumnezeu, atunci viața noastră este frumoasă. Voi aici ați mai învățat un alt lucru, foarte important, – să fiți prietenoși, să fiți solidari”.

„Când îl vedeți pe cineva că nu se descurcă într-o activitate, voi imediat să interveniți și să-l ajutați pe colegul vostru ca el să poată, fie să-și facă lecțiile mai bine, fie să învețe a cânta, fie să facă o activitate creativă pe care voi o faceți aici”, a afirmat ierarhul.

Centrul funcționează din anul 2002 și oferă gratuit servicii social-culturale, catehetice, de prevenire și protecție pentru diferite categorii de vârstă.

Foto credit: Episcopia Basarabiei de Sud


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 20 – 26 mai 2024

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți cu mare evlavie în lumea ortodoxă, fiind considerați ocrotitorii creștinilor și ai Bisericii. Cu această ocazie, multe biserici din întreaga lume și-au sărbătorit hramul, una dintre ele fiind…