Episcopul Macarie trage un semnal de alarmă: suntem de prea multe ori niște fii risipitori în această lume risipitoare

Episcopul Macarie al Europei de Nord a tras duminică un semnal de alarmă cu privire la faptul că „suntem de prea multe ori niște fii risipitori în această lume risipitoare”.

Ierarhul a mai menţionat că alergăm „fără odihnă după roșcovele unei societăți globalizate de consum” şi suntem „pradă tuturor stihiilor nevăzute care bântuie și schimonosesc fața umanității”.

În Duminica Fiului risipitor, Părintele Episcop a oficiat Sfânta Liturghie în Parohia românească din Trondheim, informează Episcopia Europei de Nord.

Copiii participanţi la slujbă s-au împărtăşit şi au primit daruri din partea Episcopului Macarie, iar credincioşilor le-a oferit mai multe volume de folos duhovnicesc.

După slujbă, unele familii au fost vizitate la domiciliu de ierarh care le-a oferit sfaturi duhovniceşti.

Sâmbătă, 23 februarie 2019, Episcopul Europei de Nord a oficiat Sfânta Liturghie în Oslo, capitala Regatului Norvegiei.

Foto Credit: Episcopia Europei de Nord

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…