Episcopul Macarie oferă o veste bună: Fetiţa pentru care a făcut apel la rugăciune a fost detubată

Episcopul Macarie al Europei de Nord a oferit miercuri o veste bună în cazul fetiţei bolnave pentru care a făcut apel la rugăciune.

Ierarhul a precizat că Teodora „se simte mai bine şi a fost extubată”.

Preasfinţia Sa le-a mulţumit tuturor celor care s-au rugat pentru ea şi a îndemnat în continuare la rugăciune pentru toţi copiii bolnavi.

Mesajul integral:


„Mulțumire!

Preaiubiții mei, să dăm slavă Atotmilostivului Dumnezeu căci osârduitor este în a asculta rugăciunea noastră pentru semenul aflat în nevoie.

După Dumnezeiasca Liturghie săvârșită astăzi, 27 iulie 2022, la prăznuirea Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, când se face și cinstirea Icoanei Maicii Domnului Mângâierea celor întristați în orașul danez Nykøbing Falster, am primit cu mare bucurie vestea că fetița Teodora internată în Spitalul din Copenhaga, pentru care deunăzi am făcut apel la împreună-rugăciune, se simte mai bine, a fost extubată și respiră singură.

Mulțumind Domnului pentru acest dar, să nu încetăm a ne ruga pentru Teodora, pentru părinții săi, Ștefan și Bogdana, luându-l în ajutor în cererile noastre pe Sfântul Mare Mucenic Pantelimon Doctorul fără de arginți. Să ne rugăm, așadar, pentru toți copiii bolnavi care se află pe patul suferinței în spitale și pentru ai lor părinți îndurerați. Domnul să vă binecuvânteze pentru jertfa voastră!

Al Vostru Frate, Părinte și Prieten în Hristos,

+ Episcopul Macarie”

Anterior, Episcopul Macarie i-a rugat pe credincioşii din Eparhia Europei de Nord, pe care îi are în grijă, să citească zilnic, în vederea însănătoşirii copilului, Canonul de rugăciune pentru copilul bolnav şi Paraclisul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu.

Foto credit: Basilica.ro

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente