Episcopul Iustin: Duhul Sfânt a lucrat puternic în viaţa Sf. Apostoli Petru şi Pavel

„Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel au făcut mai mult decât puterile lor omeneşti limitate, pentru că s-au umplut de Duhul Sfânt şi lucrarea puternică a Duhului Sfânt a lucrat în viaţa lor”, a spus sâmbătă Episcopul Iustin.

Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a liturghisit şi predicat în Altarul de Vară al Parohiei „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din oraşul Săliştea de Sus, Protopopiatul Vişeu, cu ocazia hramului.

În cuvântul său, ierarhul le-a vorbit celor 3000 de credincioşi despre viaţa şi activitatea celor doi Apostoli, informează Episcopia Maramureşului şi Sătmarului.

Din soborul de peste 30 de clerici care au participat la Sfânta Liturghie au făcut parte Arhim. Ciprian Grădinaru, duhovnicul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, şi Părintele Ioan Dragomir, Consilier patriarhal în cadrul Cabinetului Patriarhal.

În oraşul Săliştea de Sus se află în construcţie, în fază de finisaj, un cămin pentru ocrotirea preoţilor pensionari sau bolnavi care nu au urmaşi şi, prin urmare, nici nu are cine să îi îngrijească.

Foto credit: Episcopia Maramureşului şi Sătmarului

Comentarii Facebook


Știri recente