Episcopul Iustin a aniversat la Rohia 25 ani de slujire arhierească

Episcopul Iustin al Maramureșului și Sătmarului a aniversat miercuri, 17 aprilie 2019, împlinirea a 25 ani de slujire arhierească.

​Preasfinția Sa a marcat aniversarea la Mănăstirea Rohia, prin oficierea Liturghiei Darurilor înainte Sfinţite, la care a participat Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

După Sfânta Liturghie, Mitropolitul Andrei l-a felicitat pe Episcopul Maramureșului și i-a adresat un cuvânt de felicitare intitultat „Un sfert de veac de rodnică şi jertfelnică slujire”.

În cuvântul de felicitare, Înaltpreasfinția Sa a făcut o trecere în revistă a principalelor realizări ale Preasfințitului Părinte Iustin de la hirotonia în arhiereu.

Vezi mai multe din cuvântul Mitropolitului Andrei pe site-ul oficial al Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului.

PS Iustin s-a născut în 23 iunie 1961 în comuna Rozavlea, judeţul Maramureş din părinţi creştini ortodocşi Ştefan şi Maria Hodea, fiind cel de-al patrulea copil al familiei. Este Episcop al Maramureșului și Sătmarului din 27 decembrie 2016. Vezi mai multe detalii biografice aici.

Foto credit: Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Comentarii Facebook


Știri recente