Episcopul Ignatie le-a făcut o bucurie unor copii şi vârstnici din două localităţi vasluiene

Episcopul Ignatie le-a făcut sâmbăta trecută o bucurie unor copii şi vârstnici din localităţile vasluiene Soleşti şi Valea Siliştei, informează Vremea Nouă.

În drumul său spre Soleşti, ierarhul a făcut o oprire la Centrul pentru persoane de vârsta a III-a, „Giulia”, din localitatea Valea Siliștei.

Persoanele vârstnice găzduite de acest centru au fost foarte impresionate de vizita neaşteptată a Părintelui Episcop care a stat de vorbă cu fiecare în parte.

„Bătrâneii noștri au fost foarte impresionați de o asemenea vizită complet neașteptată. Să vină chiar Episcopul la ei, nu s-ar fi așteptat. Nu știu cum să spun, așa, cu cuvintele noastre sărace, dar Episcopul acesta, de când a venit, este de toată lauda. Un ardelean care-și face treaba în adevăratul sens al cuvântului. Și tata a fost ardelean și de asta spun acest lucru”, a spus președintele instituţiei social-filantropice.

Episcopul Huşilor şi-a continuat apoi călătoria spre Soleşti, unde s-a întâlnit cu copiii din localitate cărora le-a oferit daruri.

Darurile oferite copiilor, care provin din familii cu o situaţie materială delicată, au constat în articole vestimentare, alimente şi rechizite.

Foto credit: Vremea Nouă

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…