Episcopul de Bălți a oferit ajutoare unei familii în care doi membri au grad sever de dizabilitate

Preasfințitul Părinte Antonie a oferit marți ajutoare unei familii în care doi membri au grad sever de dizabilitate din Obreja Veche, raionul Fălești. Este pentru a doua oară în acest an când Episcopul de Bălți vizitează această familie.

Ajutoarele oferite au constat într-un pat și o saltea, perne, plapume, lenjerie de pat, prosoape, precum și în produse alimentare și de igienă.

Activitatea social-filantropică a fost organizată cu sprijinul Asociației pentru Conservarea Patrimoniului Cultural din Bălți.

Episcopul de Bălți a fost însoțit de Pr. Dorian Revenco, protopopul de Bălți, și de Mihai Verhovețchi, președintele Asociației pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Bălți.

Pe această cale, Maria Gorisnâi, asistentul social al satului Obreja Veche, i-a mulțumit Preasfințitului Părinte Antonie pentru ajutorul oferit.

Este pentru a doua oară în 2022 când Episcopul de Bălți vizitează această familie. La prima vizită le-a oferit celor doi membri cu deficiențe locomotorii un scaun cu rotile și produse alimentare.

Foto credit: Episcopia de Bălți

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente