Episcopul Caransebeșului a donat sânge în campania inițiată de tinerii din eparhie

Asociația Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) din Banatul de Munte au organizat săptămâna aceasta o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița.

Din cele 43 de persoane care s-au alăturat inițiativei, doar 20 au fost eligibile. Cu toate acestea, puterea exemplului a fost mai importantă pentru că în ultima zi s-a alăturat campaniei tinerilor Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

„Puterea exemplului este cea care contează cel mai mult, motiv pentru care îi mulțumim Preasfinției Sale că ne-a arătat tuturor această lecție a exemplului demn de urmat!”, a transmis ATOR Banatul de Munte.

Sursă foto: Facebook / ATOR Banatul de Munte

„Tuturor celor care au donat, dar și celor care au avut gândul bun de a dona, dar nu au reușit, le mulțumim, ne înclinăm în fața dumnealor și Îl rugăm pe Dumnezeu să îi răsplătească pe măsura faptelor lor!”.

Tinerii au anunțat că bonurile valorice primite în urma donării vor fi folosite în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, care va avea loc la începutul lunii decembrie.

Și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) organizează în luna noiembrie o campanie de donare de sânge la nivel național.

Sursă foto: Facebook / ATOR Banatul de Munte

Comentarii Facebook


Știri recente