Episcopia Sălajului | Vizită pastorală în parohia Badon

Preasfințitul Părinte Petroniu a fost prezent duminică, 30 aprilie 2017, în localitatea Badon, județul Sălaj, unde a participat la mai multe activități pastoral liturgice, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Evenimentele au debutat cu oficierea Sfintei Liturghii la biserica din localitate. În cadrul slujbei, Episcopul Sălajului a hirotonit întru diacon pe teologul Cosmin-Vasile Iancău.

După rostirea predici de către ierarh, primarul comunei a oferit câte o diplomă și un buchet de flori cuplurilor din localitate care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie. De asemenea, secretarul comunei a acordat Preasfinței Sale, părintelui paroh Adrian Onica , precum și oficialităților prezente câte o diplomă de excelență.

În continuare, ierarhul a fost prezent la o depunere de coroane în amintirea eroilor din comună, care s-au jertfit pentru țară în cadrul celor două Războaie Mondiale.

La finalul vizitei pastorale, Preasfințitul Părinte Petroniu a oficiat o slujbă de binecuvântare la casa parohială, în urma lucrărilor de modernizare efectuate în ultima perioadă.

 

Comentarii Facebook


Știri recente