Episcopia Sălajului şi-a actualizat website-ul pentru o prezenţă mai pregnantă în mediul virtual

„Dezvoltarea mediului online și importanța acordată culturii digitale, mai ales de către tineri, provoacă Biserica în a-și face simțită prezența mult mai pregnant și în mediul virtual” a declarat arhid. Ionică Torcoș referitor la actualizarea site-ului episcopiei.

Noua interfaţă fost realizată cu sprijinul Mitropoliei Clujului, prin implicarea directorului Radio Renaşterea, arhid. Dan Văscu.

Părintele Ionică Torcoş, secretarul eparhial, spune că noul site are „o structură îmbunătăţită de prezentare a informaţiei, devenind mai accesibil celor interesați de dinamica vieții bisericești din Episcopia Sălajului”.

„A fost construit după un design modern, cu funcționalități extinse și adaptat pentru orice tip de device: desktop, tabletă sau mobil, oferind, astfel, celor care îl vizitează o experiență actuală și asigurând acestora, în același timp, o navigare facilă”, a declarat părintele arhidiacon.

Website-ul cuprinde informaţii despre structura administrativă a eparhiei, despre ierarhul locului, Părintele Episcop Petroniu, dar şi aspecte legate de viața bisericească și lucrarea socială a episcopiei.

„De asemenea, în aceste vremuri de izolare, de singurătate și teamă, prin intermediul acestui site, celor ce au nevoie de ajutor li se pune la dispoziție un număr de telefon al grupului de voluntariat numit Sfântul Zotic, ce oferă consiliere spirituală și ajutor, precum și datele de contact, ale tuturor preoților din Eparhie”, a precizat arhid. Ionică Torcoş – Secretar Eparhial.

Website-ul poate fi accesat aici.

Foto credit: Captură foto Episcopia Sălajului

Comentarii Facebook


Știri recente