Episcopia Italiei: Ziua internaţională a familiei sărbătorită la Roma

Ziua Familiei - Centrul Eparhial Roma (3)

Ziua Internaţională a Familiei a fost serbată astăzi la Centrul Eparhial din Roma. După ce a oficiat Sfânta Liturghie în Paraclisul Adormirea Maicii Domnului, Preasfinţitul Părinte Siluan a acordat diplome de apreciere şi daruri familiilor numeroase apropiate Bisericii, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La finalul slujbei au fost rostite rugăciuni de mulțumire și binecuvântare pentru toate familiile prezente. În continuare, copiii de la Școala Duminicală au pregătit un mic spectacol artistic cu poezii și rugăciuni pentru ocrotirea familiei, iar la final au prezentat fiecare câte o fotografie cu familia din care fac parte.

Episcopul Ortodox Român al Italiei a binecuvântat, de asemenea, și un cuplu ce a împlinit 25 de ani de căsătorie în acest an. Ierarhul le-a oferit în dar o icoană și un buchet de flori.

În după amiaza aceleiași zile, Preasfinția Sa a participat la un eveniment organizat, de Departamentul pentru Familie al Episcopiei, în cadrul Parohiei Nașterea Maicii Domnului din Roma. Ierarhul a moderat dezbaterea cu tema: „Familia creștină – mica Biserică de acasă. Provocări și bucurii

 

Comentarii Facebook


Știri recente